Datum en tijd in overleg

|

Ringdijk 36

1-op-1 healing IET ®, energiebehandeling & coaching - individueel

Individuele sessie van 2 uur waardoor blokkades worden opgeheven en jouw energie weer gaat stromen! Daarnaast coach ik je op stappen die jij mag nemen om je ware bestemming te vinden.

1-op-1 healing IET ®, energiebehandeling & coaching - individueel

Tijd en locatie

Datum en tijd in overleg

Ringdijk 36, Ringdijk 36, 1456 AK Wijdewormer, Nederland

Over het evenement

Engelenhealing IET ®,  energiebehandeling & coaching - individuele sessie - 2 uur

Achtergrondinfo

Tijdens deze 1-op-1 sessie worden blokkades in je energiesysteem opgelost. Dit is een engelenhealing behandeling waarbij ik werk met de 9 engelen die bij Integrated Energy Therapy meehelpen en -werken. We werken aan de hand van de IET ® integratiepunten. Deze punten staan in verbinding met emoties en organen die zich in de vorm van blokkades in je enegiesysteem in de loop van de jaren hebben vastgezet. Er wordt gewerkt aan die blokkades en bijbehorende klachten. Je krijgt diepere inzichten op jouw vraagstukken, jouw pad en ware bestemming. De stappen die jij op dit moment mag nemen worden een stuk helderder.

Daarnaast zet ik alle heldere kanalen in, als helder weten, helder horen, helder voelen, helder zien, helder ruiken en helder proeven. Hierdoor komen er boodschappen door die specifiek voor jou en op dit moment voor jou van toepassing zij. 

Naast deze meer spirituele kant, heb ik ook een hele nuchtere, aardse kant, die zich uit in het coachen. Het is mijn kracht om jouw in je kracht te zetten. Tijdens deze 1-op-1 sessie zal ik je dus ook altijd een stuk coaching geven. 

Uitgebreide informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over IET engelenhealing kun je teruglezen op de website bij de Frequently Asked Questions (FAQ).

Aantal sessies 

Het is aan te raden 3 sessies te boeken. Je hebt je klachten ook niet in 1 x opgebouwd, dus het is heel aannemelijk dat er meerdere sessies nodig zijn om weer heel te worden. Hoe vaker je een healing toepast hoe zuiverder jij zult worden, hoe minder snel je klachten zullen terugkomen. 

Kosten

1 sessie           € 99,= 

3 sessies         € 88,= per sessie bij betaling vooruit en in een keer

6 sessies         € 77,= per sessie bij betaling vooruit en in een keer

Indien gewenst is het mogelijk een factuur te ontvangen.

"Healing is een weldaad voor lichaam en geest! "

Mirjam 

Deel dit evenement