top of page

1-op-1  

Healing & Coaching

 

Ontdek jouw ware

bestemming

Optie 1:

Engelenhealing IET ® 

individuele sessie - 1,5 uur


Tijdens deze 1-op-1 sessie worden de blokkades in je energiesysteem opgelost. Dit is een engelenhealing behandeling waarbij ik werk met de 9 engelen die bij Integrated Energy Therapy ® mee helpen en -werken.

 

Er wordt gewerkt aan alle blokkades die zich in je energiesysteem hebben vastgezet en die leiden tot allerlei klachten.

 

Alles wat geheeld mag worden wordt geheeld en kan worden losgelaten. Denk aan alle schuld, wantrouwen, pijn, verdriet, fysieke ongemakken, angst, machteloosheid, onzekerheid, niet voor jezelf durven kiezen etc. Al deze vraagstukken die vaak in je onderbewustzijn zijn ontwikkeld pakken we m.b.v. de 9 helende engelen van het energieveld aan.  

Hoe ziet een behandeling eruit? 
 

Jij hoeft niet te spreken. Ik hoef ook niet zoveel van je te weten. Geen diepgravend gesprekken dus. Nadat jij je hebt geïnstalleerd in een relaxte stoel, begin ik met behandelen. Dat gebeurt door handoplegging. Dus er zijn plaatsen op het lichaam die ik zal aanraken en waar ik informatie over geef. Ik werk op de emotionele, fysieke, mentale en karmische laag. 

 

Wat kun je verwachten na een behandeling?
 

Een IET ® energiebehandeling is pure weldaad voor geest en lichaam. Mensen bloeien helemaal op. Je voelt je energiek, je ervaart een ongekende rust en krijgt veel inzichten. Wat mensen zeggen die een IET ® behandeling hebben ontvangen: super krachtig, transformerend, verhelderend, relaxed, ontspannend, verbijsterend, helend.

Kosten:

1 sessie:     € 110,=

3 sessies:   € 300,= bij betaling vooruit en in één keer

 

Indien je een factuur wenst te ontvangen, dan worden vermelde bedragen verhoogd met 21% btw.

Optie 2:

Coaching & Engelenhealing IET ® 

individuele sessie - 2,5 uur


Naast deze meer spirituele kant, heb ik ook een hele nuchtere, aardse kant, die zich uit in het coachen. De ervaring leert dat er vaak een behoefte is om verder te onderzoeken of meer diepgaander te sparren over de inzichten die je tijdens een of meerdere IET behandelingen ® hebt gekregen.

 

Door mijn ervaring als business coach ben ik in staat je verder te helpen met jouw vraagstukken. Het is mijn kracht om jou in je kracht te zetten. Dat doe ik op een nuchtere maar eerlijke manier waardoor jij in je eigen spiegel gaat kijken en gaat ontdekken welke onbewuste patronen je in stand houdt. 

Samen ontdekken we wat jouw doelen zijn, wat jouw ware bestemming in jouw leven is en krijg je praktische tools van me om die stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. 

Coaching en IET  ® engelen healing is een unieke combinatie.

 

Kosten:

1 sessie:     € 150,=

3 sessies:   €  399,= bij betaling vooruit en in één keer

 

Indien je een factuur wenst te ontvangen, dan worden vermelde bedragen verhoogd met 21% btw.

 

Vragen:

 

Er valt een heleboel te vertellen over deze fantastische Integrated Energy Therapy ® methode. Uitgebreide informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over IET® engelenhealing kun je teruglezen op de website bij het onderdeel Vragen.

Hoe boek je een sessie:

Heel makkelijk, je stuurt me een berichtje via info@healingcompany.nl of je belt me direct op

06-55-784780 om jouw sessies in te plannen. 

 

Hartegroet

Mirjam van Gaalen 

Ga ook voor meer energie, geluk, rust, bewustzijn, liefde, plezier en vrijheid​!

leef!

bottom of page