top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam van Gaalen

emoties als richtingaanwijzerEmoties als angst, verdriet, pijn, schaamte zetten zich vast in je lichaam en het energieveld om je heen. Het is een duidelijk signaal van jouw ziel dat je uit balans bent. Je ervaart het ook meteen, want je energie stroomt niet lekker meer. Deze geblokkeerde emoties gaan niet alleen in de cellen van ons lichaam zitten, ze zijn ook van invloed op onze organen. Zo zal een emotie van woede zich nestelen in de galblaas en de lever. Zodra je je hier meer in gaat verdiepen zul je verbanden zien en beter gaan begrijpen waar de ballast vandaan komt.

Maar het begrijpen op zich, is natuurlijk niet genoeg.


Haal met IET Healing de ballast weg

Integrated Energy Therapy is een healingmethode die ervoor zorgt dat deze opgehoopte imprinten van emoties (de ballast) worden weggenomen dmv handopleggingen. We werken op 9 belangrijke intergatiepunten (o.a. de chakrapunten) waar emoties als schuld, wantrouwen, schaamte, verdriet, alles wat we moeten en dragen, bedreiging, boosheid, machteloosheid en angst zich vastzetten. Als IET-behandelaar ben je in staat deze opgehoopte ballast weg te werken. Groot voordeel van IET is ook dat we niet alleen de ballast in het fysieke lichaam opruimen, we ruimte deze ook op in het aura, waar ook ballast zit van vroegere levens, die ons in de weg zitten als een herhalend patroon in dit leven.


IET Healing laat je energie weer stromen!

Het bijzondere is dat we niet alleen de ballast, oude energie-imprenten wegnemen, we zorgen ook dat jou frequentie wordt verhoogd doordat we ook schone, heldere energie aanvoeren. Dat maakt dat jouw energie beter stroomt en je je beter gaat voelen. De herhalende patronen zullen minder worden en je helderheid (ik noem het jouw ‘hartsweten’) wordt groter en groter.


Krijg een spirituele duw met IET Healing.

Je krijgt als het ware een enorme spirituele duw in précies die richting die jij op dat moment nodig hebt. Met als gevolg dat er soms wonderlijkbaarlijke dingen in je leven gebeuren! Ik ben er zelf een voorbeeld van; ik heb door een ‘weten’ mn bedrijf opgezegd en ben ‘zomaar’ hier in gerold. Er was ‘ineens’ een pand waar ik een holistisch centrum in kon beginnen en er blijken steeds weer nieuwe klanten te zijn. Het loopt gewoon, ik ben ervan overtuigd dat ik echt op dit pad ben ‘geduwd’. Dit is mijn zielsweg….


Stappen nemen die je voorheen niet zou zetten!

Ik geef deze training nu een jaar en zie het telkens weer gebeuren. Er verandert iets in het zijn van de deelnemers. Ze ervaren liefde, joy. Ze stromen over van zelfvertrouwen. Ze zetten stappen die ze voorheen niet zouden nemen. Kiran opende een nieuwe winkel. Vera vetrok na moeizame jaren uit Dubai en bouwt haar leven vol joy hier weer op.

Jolanda heeft een grote deel van haar pijn geheeld en staat vol zelfvertrouwen in het leven. Zij wordt constant gevraagd voor het geven van healingen. Redjesh is een eigen praktijk gestart. Jolanda in haar kracht en brengt de energie van liefde in een IC-kinderziekenhuis omgeving. Renata leeft alleen nog maar vanuit haar intuïtie en is veel zachter geworden. Mirjam heeft haar onzekerheid achter zich gelaten, zegde haar baan op en maakt keuzes die alleen maar goed voor haar zijn. Frederike gebruikt IET om haar missie te versterken om merken met een hart in de markt te zetten. Zo zet IET dus iedereen in zijn of haar kracht en laat het de energie stromen naar waar het hoort te stromen op zijn of haar zielepad!


Laatste IET Healing with the Angels Training dit jaar:

26 november, 3, 7 december!


Ik heb eens geluisterd naar wat deelnemers zeggen na deze bijzonder training:


“ ik voel me héérlijk!”

“ ik voel me zo licht”

“ bevrijding”

“ gelukzalig gevoel”

“ als een kind zo blij; meer licht en zoveel plezier!”

“magisch wat deze energie me brengt”

“zo liefdevol”

“een begin van een nieuwe reis”

“wat een inzichten”

“zo krachtig en mooi”

“ik ben helderder, kan veel meer bij mezelf blijven”

“alsof mijn puzzel steeds duidelijker wordt”

“een enorme verrijking voor mezelf”

“betoverend”


Integrated Energy Therapy Healing: er gebeuren wonderlijke dingen!

Wat IET nou precies brengt is altijd lastig te zeggen, maar één ding weet ik wel: er gebeuren wonderbaarlijke dingen! Je leert niet alleen te werken met energie, je komt helemaal terug bij jezelf, in jouw ware kracht. Je ontwikkelt een weten vanuit je hart, een prachtige ‘guidance’ die niet uit te leggen is. Je ervaart zoveel (zelf) liefde en jouw licht gaat weer prachtig schijnen!

Mirjam van Gaalen - Just You, Plek voor jezelf - Holistisch Centrum

(tevens eigenaar van www.justyouplekvoorjezelf.nl)


 

Over Healing Company

Je wilt stappen zetten. In jouw leven, je relatie, je werk, of misschien wel met je bedrijf. Je wilt in elk geval verandering. Wat het ook is dat je hier brengt, die eerste stap heb je nu al gezet.


En ik wandel graag een stukje met jou mee. Ik verzorg 1-op-1 energy healingen en geef trainingen en cursussen.


En vanuit de wens om dat op een hele fijne plek te doen, is Just You - Plek voor jezelf ontstaan. Een plek waar jij kunt 100% jezelf kunt zijn en waar anderen met hun dienstverlening kunnen bijdragen aan jou.


Meer weten? Neem gerust contact met mij op via 06 55 784 780 of info@healingcompany.nl.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page