Ervaar de kracht van de universele energie

energie

werkt

Wat is healing?


Healing is een energiebehandeling waarbij jouw energie weer in balans wordt gebracht.

Alles is energie. Ik ben energie, jij bent energie, om jou heen is een veld van energie, ook wel het energieveld, electromagnetisch veld of aura genoemd. In het Oosten wordt al eeuwen gewerkt met de medische toepassing van energie. Die energie heeft in elke cultuur in de loop van de eeuwen een andere naam gekregen: Ki, Chi, Prana , Aangeboren Intelligentie, Bron, Liefde, Kracht, Qi, Tao.

Hoe we het ook noemen, die energie moet kunnen stromen. Energie is trilling met een frequentie. Als die hoog is en dus lekker stroomt, voel je je geweldig, gaan dingen als vanzelf, kun je de hele wereld aan. Als de frequentie lager is en de energie niet stroomt voel je je een stuk minder geweldig, kosten dingen meer moeite en heb je helemaal niet het idee dat jij de wereld aan kunt. Je hebt letterlijk geen of te weinig energie.

Door een energiebehandeling worden blokkades geheeld, breng je de energie weer in balans en wordt je trillingsniveau verhoogd.
Bij welke klachten helpt healing?


Healing kan gebruikt worden bij elke klacht die voortgekomen is uit een geblokkeerd energiesysteem.

Tijdens je leven, maar ook in vorige levens zijn er allerlei situaties geweest waarbij je bewust, maar ook heel vaak onbewust last hebt gehad van schuld, wantrouwen, verdriet, verraad, verlies, verlorenheid, schaamte, schrik, shock, stress, onveiligheid, onzekerheid, veel van jezelf eisen, niet in je kracht staan, boosheid, wrok, machteloosheid en angst. Alle negatieve energie die dan vrijkomt van bovengenoemde punten slaat zich op in je celgeheugen en dus ook in je organen. Hierdoor stroomt de energie in jouw systeem niet goed en ontstaan er zowel in je lijf als in het energieveld om je heen, energieblokkades.

Die energieblokkades leveren vervolgens allerlei klachten op. Denk aan

hoofdpijn

migraine

stijve nek

schouderklachten

stramme benen

buikpijn

rugklachten

niet lekker in je vel zitten

vermoeidheid

last van je darmen hebben

je lever, je maag, nieren

maar ook

angsten

stress

onderdrukte gevoelens

verdriet

beperkende gedachten

overtuigingen

en ga zo maar door.

De lijst kan oneindig lang worden en je kunt je voorstellen dat onopgeloste energieblokkades ook tot ziekte kunnen leiden.

Healing is een energiebehandeling waarbij alle blokkades in het cellulaire lichaam (jouw lijf dus) én het energieveld om je heen worden weggehaald.
Hoe werkt IET ® healing?


IET ® healing is het afvoeren van vervuilde energie en het aanvoeren van schone energie in je cellulaire lichaam, organen en energieveld.

IET is de afkorting van Integrated Energy Therapy ®. Met een IET ® energiebehandeling wordt vervuilde energie waar je niets meer aan hebt afgevoerd.

Elk fysiek lichaam heeft celgeheugen. In dit leven, maar ook in voorgaande levens maak je van alles mee wat kan zorgen voor energetische blokkades. Die energetische blokkades, die zich hebben genesteld in jouw cellen en organen worden met een IET® behandeling opgelost. Ook worden alle blokkades uit het energieveld om jouw heen verwijderd. Elk fysiek lichaam heeft tegelijkertijd een zelfgenezend vermogen. Door het aanvoeren van alle tegenoverliggende emoties van de blokkades wordt het zelfgenezend vermogen krachtig geactiveerd.

Er wordt gewerkt met helende engelenenergie die een hoge trillinsfrequentie bevat. We nodigen in een IET-sessie engelen en spirits uit om je te helpen in alle gebieden in je leven. Door middel van de chakra’s in mijn handpalmen en met speciale handposities (mijn handen zijn een soort magneten) werk ik op speciale integratiepunten (vergelijkbaar met accupressuurpunten) waar ik mijn handen zachtjes op plaats. Deze punten zijn verbonden met specifieke lichaamsdelen, chakra's en de bijbehorende emoties.

De energetische blokkades worden omhoog gehaald en opgelost waarna de positieve tegenhanger van de blokkades worden geïntegreerd. Zo worden alle blokkades op schuld vervangen door een energetische inprint van onschuld. Hartzeer en verdriet wordt vervangen door liefde. Wantrouwen door vertrouwen. Schaamte door (spirituele) trots, angst door harmonieus stappen zetten in dit leven.

Het prachtige aan Integrated Energy Therapy ® is dat er m.b.v. het IET ® integratiekanaal nieuwe, schone, zuivere energie wordt aangevoerd en wordt geïntegreerd in het lichaam en het energieveld. Hiermee wordt het celgeheugen weer in evenwicht gebracht.

De behandeling vindt zittend plaats. Jij ligt in een heerlijke relaxstoel onder een warm dekentje. Jij hoeft niets te doen, het werk, de energie gaat via mij. Deze IET ® energiebehandeling wordt ook wel 'healing without feeling' genoemd. Het kan zijn dat jij niet zoveel ervaart, terwijl er in jouw energiebanen van alles gebeurd. Het kan ook zijn dat je tintelingen, sensaties, kleuren ervaart. Er kunnen ook emoties loskomen die klaar zijn om te worden geheeld, we verwijderen die dan uit het cellulaire lichaam.
Die helende engelenenergie, hoe zit dat dan precies?


Laat los dat je alles met je hoofd moet begrijpen, engelenenergie mag je vanuit je hart ervaren en dan zul je zien dat het werkt

Ja ja, denk je nu. Engelen…. Ja dat dacht ik ook toen ik in aanraking kwam met Integrated Energy Therapy ®. Het woord engel komt van het griekse Angelos, wat boodschapper betekent. Engelen komen voor in de islam, het christendom en het jodendom en zijn er om ons in dit aardse leven de weg te wijzen. Heel eerlijk: ik kon er zelf niet zoveel mee. Ik ben super aards en nuchter. Maar op onverklaarbare wijze móest en zou ik de opleiding IET ® doen. Ik had destijds last van allerlei kwalen (waaronder zware migraine aanvallen) die in de loop van de tijd toch echt zijn verdwenen. Het zorgt ervoor dat ik een véél hogere energie heb (hogere trilling). Ik kan veel meer op mijn intuïte vertrouwen. Ik handel veel minder vanuit mijn hoofd en veel meer vanuit mij hart. Belangrijke beslissingen in mijn leven neem ik vanuit een 'weten' en vanuit een zuiverheid die altijd klopt. En het belangrijkste is dat mijn eigen bestemming, pad, levensdoel of hoe je het ook maar noemen wilt helder is geworden! Namelijk dat ik ook een boodschapper ben om mensen verder te helpen.
Werkt een IET ® healing voor iedereen?


Natuurlijk! Alles is energie.

Ik help je met het opruimen van oude energie, ik ben jouw luisterend oor, ik laat me leiden door hogere trillingsenergie, ik nodig de engelen uit, ik help je overzicht te creëren en ik help je jouw levenspad duidelijk te maken. Maar er kan niets worden opgeruimd als je er (nog) niet klaar voor bent. Hoe je weet of je er klaar voor bent? Eigenlijk heel simpel. Een healing is compleet wanneer je jouw houding of instelling t.o.v. mensen en onderwerpen positief hebt veranderd. Of als je klachten zijn opgelost. Als de klachten terugkomen is dat een alarmbel of signaal dat je een levensles aangaande een thema nog niet helemaal onder de knie hebt. En je krijgt net zoveel signalen tot jij ziet waar je mee aan de slag mag gaan.
Kan ik zelf IET ® energie toepassen?


Dat kan alleen als je de opleiding IET ® hebt gevolgd.

In 2018 volgde ik de opleiding Integrated Energy Therapy ® waar ik alle technieken, grepen, integratiepunten en engelen met hun boodschappen en toepassingen heb geleerd. Alleen als je deze opleiding hebt gevolgd kan de IET ® energie worden toegepast. Als Master Instructor kan ik mensen behandelen en mag ik zelf ook de opleiding geven.
Wat voel ik tijdens een IET ® behandeling?


Alles of niets!

De mate waarin je al met energiewerk in aanraking bent geweest maakt of je iets of niets ervaart tijdens een behandeling. In het engels wordt deze techniek aangeboden als ‘healing without feeling’. Dus zelfs als jij helemaal niets ervaart, wordt er geheald. En wordt het werk van energieaf- en aanvoer gewoon gedaan. Mensen die wel wat ervaren geven aan dat ze tintelingen voelen, warmeteverschillen ervaren, kleuren zien, geuren ruiken en/of beelden te zien krijgen.

Je kunt een behandeling zien als een diepe meditatie. Ik 'praat' ik jou er doorheen terwijl ik aan het werk ben met jouw energie. Op de achtergrond draait heerlijke rustige muziek. Jij komt totaal tot rust terwijl jouw energie wordt opgeschoond. Het kan zijn dat je wegdoezelt, dat is helemaal prima. Het kan ook zijn dat je tijdens de behandeling heel aanwezig bent, terwijl je toch aan niets denkt.

Een IET ® behandeling is pure weldaad, me-time, zelfzorg of hoe je het ook maar noemen wilt. Een kado aan jezelf dus!
Brengt een IET ® behandeling ook helderheid in mijn doelen of stappen die ik mag nemen?


Jazeker! Een IET ® behandeling brengt je dichter bij jouw (ziele)doelen

Doordat door alle lagen van het energieveld wordt gewerkt, wordt jouw energie steeds zuiverder. Daarmee wordt letterlijk alles helderder voor je. Je wordt je bewust van zogenaamde 'toevalligheden', je ziet belangrijke levenslessen, je registreert boodschappen. Maar bovendien ontwikkel je jouw heldere kanalen. De kanalen die je ‘weten’ aanzetten. Maar ook je ‘voelen’, ‘zien’, ‘horen’, ‘ruiken’ en ‘proeven’. Hiermee hoef je niet meer je brein te gebruiken om je keuzes te toetsen, maar kun je voortaan volledig vertrouwen op ‘het weten’. Hierdoor worden de stappen die je mag zetten en je (ziele)doelen duidelijk.
Vervangt een IET ® behandeling reguliere geneeskunde?


Nee, een IET ® behandeling vervangt geen reguliere behandeling

Er kan geen enkele medische aanspraak bij IET ® worden gemaakt wat het effect van een behandeling betreft. Integrated Energy Therapy ® kan eerder als aanvulling dan als vervanging worden gezien voor een behandeling in de reguliere geneeskunde.
Wat brengt healing in je leven?


Healing is een heerlijke ervaring van persoonlijke groei en transformatie Healing kun je zien als een reis van bewustwording en bewustzijn. Je gaat steeds meer zien waar je op uit bent in je leven. Hoe meer er geheeld is, hoe 'meer' je van alles ervaart. Denk aan: Meer geluk Meer plezier Meer genieten Meer lachen Meer dankbaarheid Meer rust Meer 'zijn' Meer liefde Meer zelfliefde Meer zelfexpressie Meer creativiteit Meer vertrouwen Meer verbinding Meer lichtheid Meer balans Meer duidelijkheid Meer zelfvertrouwen Meer ontspanning Meer wijsheid Meer kracht Meer kwetsbaarheid Meer bewustwording Meer bewustzijn Meer vrijheid
Hoe vaak heb ik een IET ® behandeling nodig?


Hoe vaker je het doet, hoe minder klachten en hoe helderder jij wordt Tussen de 1 en 3 behandelingen zijn nodig om alles geheeld te krijgen. De mate waarin het opgelost en losgelaten mag worden heeft te maken met de mate waarin jouw energetisch lichaam los mag laten. Ik pas bijna dagelijks healing toe. Waarom? Het maakt me scherp en helder. Het opent mijn heldere kanalen waardoor ik die helderscheid ervaar. Én tegelijkertijd zorg ik ermee dat er niet zoveel energieblokkades zijn in mijn syteem waardoor ik weinig klachten heb. Voor mijn kennismaking met IET ® behandelingen had ik heel veel last van migraine, ik was er zeker 3 dagen ziek van en kon niet functioneren. Die klachten zijn compleet verdwenen. Als ik 'raad' wil over een vraagstuk pas ik healing toe en komt er 'een weten vanuit vertrouwen' waardoor ik makkelijker beslissingen neem. Of dat allemaal ook voor jou geldt? Waarom niet? Ik ben heus niet zo uniek dat het alleen bij mij zo werkt. Zijn je klachten bij één behandeling meteen opgelost? Dat kan ik niet zeggen. Wat is wel kan zeggen; probeer het! Het is verhelderend en heerlijk!
Moet ik veel praten of achtergrondinformatie geven?


Nee hoor, dit is een behandeling waarbij jij niet hoeft te praten, maar het mag wel natuurlijk Het enige wat ik wil weten is welke klachten je globaal hebt. Je hoeft dus geen diepgaand gesprek met mij te voeren over die klachten of de oorzaak van de klachten. Maar het mag wel. Alles is veilig bij mij. Na een korte kennismaking met elkaar en een korte toelichting begin ik met behandelen. Tussendoor kun je gewoon vragen stellen of aangeven wat je ervaart. En ook hier geldt: het mag wel, maar het hoeft niet.
Kan ik zelf ook leren healen met de methode IET ®?


Jazeker, Iedereen kan het leren! Er is een Basisopleiding Engelenhealing IET ® en aansluitend een Master Instructor Class IET ®. De basisopleiding bestaat uit 3 niveau's (basis, intermediate en advanced) en wordt over 3 dagen gegeven inclusief een herhalingsdag. Je leert tijdens deze opleiding alle grepen, integratiepunten en engelen toe te passen waarna je jezelf en anderen kunt behandelen. Je werkt aan je eigen (ziele)doelen en zult merken dat door het volgen van deze opleiding je helemaal op jouw pad van je (ziele)doel wordt gezet. Het wordt ineens kristalhelder waarvoor jij hier bent. Je ziet als het ware je werkelijke bestemming. Aansluitend kun je de Master Instructor Class IET ® volgen. Dit is een héle prachtige, verdiepende opleiding waardoor je zelf Master Instructor wordt. Je kunt dit alleen volgen als je de Basisopleiding Engelenhealing IET ® hebt afgerond. Ik geef zelf deze opleidingen zelf. Wil je hier meer over weten klik dan hier.
Hoe is IET ® ontstaan?


Stevan Thayer is de grondlegger van Integrated Energy Therapy ® De eerste Integrated Energy Therapy cursussen werden in 1994 in New Jersey (USA) gegeven door Stevan Thayer. Sindsdien heeft IET ® zich in een razendsnel tempo over de wereld verspreid. De missie die Stevan Thayer heeft met Integrated Energy Therapy ® is "to heal the world one heart at a time". Of met andere woorden: om de wereld hart voor hart te helen en te genezen. Ik ben sinds 2018 gecertificeerd IET ® Master Instructor vanuit The Centre of Being Inc USA en sindsdien verzorg ik met plezier, humor, nuchterheid en liefde IET workshops en cursussen ®.
Engelen en gidsen: is er meer tussen hemel en aarde?


Engelen en gidsen zijn er altijd, ze wachten alleen op jouw uitnodiging

Engels en gidsen zijn er altijd. Het enige wat jij hoeft te doen is ze te vragen je te helpen, hun helende energie te ervaren, je open te stellen en te vertrouwen dat alles in jouw leven zich altijd op het juiste moment aandient. Engelen werken graag met ons, voor ons allerhoogste goed en heling. Vraag vanuit liefde, vraag vanuit je hart en hun heling gaat voor je werken.

Wij mensen denken met het denken alles te weten en op te lossen. Als we het denken loslaten en we geven ons over aan het leven, door te vertrouwen en alles te laten gebeuren, aan te sluiten op de hogere frequentie van het universum spreken we meer ons ‘heldere weten’ aan. De engelen helpen ons bij deze innerlijke leiding, het innerlijk weten. Dat is een zuiverheid die voorbij angst gaat en angst zwakker maakt.

Na een IET ® engelenbehandeling ervaar je die zuiverheid in de vorm van lichtheid, vertrouwen, warmte en vreugde. Hoe vaker jij een IET ® engelen healing toepast hoe zuiverder je zult worden. En hoe zuiverder jij wordt, hoe duidelijk jouw bestemming in dit leven zich aan je zal openbaren.
Wat is het verschil met Reiki?


De IET ® violette straal heeft een hogere frequentie waardoor er meer kan worden opgelost

Het voornaamste geschenk van Reiki is fysieke heling. De IET ® violette straal heeft een hogere frequentie dan de Reiki frequentie. Bij een een IET® behandeling werken we met de 9 IET®-engelen en maken we het energiesysteem (dus jouw energetische lichaam en jouw energieveld) niet alleen schoon op fysiek niveau, maar óok op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De IET ® straal verwijdert ook karmische inprentingen, beperkende overtuigingen waardoor je bepaalde stappen in dit leven niet zet of durft te zetten. De IET ® straal onderteunt je jouw ware bestemming in dit leven te vinden.
Wat gebeurt er na een IET ® sessie?


Dat verschilt per persoon Drink na afloop altijd veel water, daarmee help je de losgekomen afvalstromen sneller af te voeren. De meeste mensen ervaren een enorme rust en overgave en willen niets liever dan lekker relaxen. Door de kracht en frequentie van de IET ® violette straal heeft een sessie een harmoniserend effect die nog zeker 24 uur doorwerk. Wat je kunt ervaren na een IET ® sessie: - verhoogde energie - emotioneel - rust - vermoeidheid - wat hoofdpijn - groter bewustzijn - helderder

Engelenhealing &

coaching

Opleiding & cursussen

engelenhealing