Samen vinden we het pad van jouw ware

bestemming

_BYM7780_web.jpg
Welkom!
Super leuk dat je op mijn website bent beland. Dat is niet voor niks. Je bent op zoek. Naar hulp. Naar nieuwe energie. Nieuwe inzichten. Naar doorbraken.
 
Je wilt stappen zetten. In jouw leven, je relatie, je werk, of misschien wel met je bedrijf. Je wilt in elk geval verandering. Wat het ook is dat je hier brengt, die eerste stap heb je nu al gezet. En ik wandel graag een stukje met jou mee.
Het is mijn kracht om jou in je kracht te zetten
 
Ware verandering ontstaat van binnen uit. Vanuit jouw hart. Vanuit jouw ziel. Met nieuwe energie. Ik combineer  coaching en IET® engelenheling waardoor jij transformeert tot een versie van jezelf waar weer blij van wordt en wat jou je ware gelukt brengt.
Vind jouw pad
 
Door obstakels als schuld, schaamte, pijn, verdriet, boosheid of angst op te lossen kun jij in volledige vrijheid zijn wie je werkelijk bent en vinden we samen het ware pad van jouw bestemming.
Hoe dat voor mij heeft gewerkt
 
Na 20 jaar hard gewerkt te hebben als zzp'er in de marketing en communicatie kreeg ik in 2013, na een burn-out, een enorm inzicht. Dat het allemaal bij onszelf begint. Dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw energiemanagement, jouw reis in dit leven en jouw geluk. En daarmee begon de reis naar mijn eigen ware bestemming.
Groei ontstaat van binnenuit
 
Na die burn-out had ik 5 jaar lang een bedrijf in business coaching. Ik leerde ondernemers alles over groei, marketing en sales. En telkens weer zag ik dat groei alléén maar kan ontstaan vanuit de mens zelf. Dat is het vertrekpunt waardoor je meer energie krijgt. En gaat doen wat goed voor jou is. Dát gegeven bleef me triggeren.
Alles valt op z'n plek

Via meditatielessen, Cursus in Wonderen, coaching, lezingen, klankschalensessies en vele boeken over de werking van het brein, over bewustwording en bewustzijn kwam ik in aanraking met Integrated Energy Therapy ®, afgekort IET ®. Of; healen met engelen.

 

IET® is een energiebehandeling waarbij engelen en gidsen worden uitgenodigd om jouw mentale én fysieke blokkades op te heffen, die in je cellen en organen en in je energieveld zijn gaan zitten en die je helaas in de weg staan om energiek en voluit liefde en vrijheid te ervaren.

faye-cornish-Uq3gTiPlqRo-unsplash.jpg
skyline.jpg
Mijn ware bestemming werd duidelijk en mijn klachten verdwenen

Ik deed de IET® opleiding en íneens zag ik het. Dit was mijn eigen pad en mijn ware bestemming! En daarmee viel alles op z'n plek voor mij. Ik werd als het ware wakker. Ik werd bewuster.  De migraine die ik al jaren had verdween. De pieken en dalen in de energie verdwenen. Mijn zicht en 'het weten' werd helderder. En 'toevalligheden' volgden zich in rap tempo op. 

 

Van de een op de andere dag stopte ik met mijn bedrijf.  Want ik wíst: dit besluit opent deuren, zonder precies te weten welke. Binnen 8 uur vond ik een super leuke parttime baan in de grondverwerking, wat me rust, plezier en ruimte geeft. En grappig: aardser dan dit kun je niet hebben. Ik ontwikkelde binnen no-time de Healing Company. Gedreven door een weten zette ik alles neer, niet vanuit het hoofd, maar vanuit het hart.

Ik voel me heerlijk en vrij!
 
En dat geeft me ware vrijheid. Mijn pad is helemaal duidelijk geworden. Inmiddels is er een holistisch centrum waar o.a. deze mooie cursus wordt gegeven. Het stroomt, klanten dienen zich als vanzelf aan en ik voel me heerlijk en vrij. Wil jij dat ook ervaren, die vrijheid? Kom voor een healing- en/of coachsessie of volg ook de opleiding. Dompel je onder in alles wat er voor je mogelijk is, het leven is één grote reis. Op de pagina 'vragen' lees je alles over healing, engelen en bewustzijn. Daar lees je ook hoe ik je kan helpen en kun jij kiezen wat op dit moment passend is voor je.
Alles is mogelijk!

Als jij verandering wilt zal het bij jezelf vandaan moeten komen. Dat vraagt iets van je.  Als je ziet wat jouw ware bestemming is en je bent bereid je over te geven aan vertrouwen en vrijheid, dan is alles mogelijk. Zet overal maar het woord ‘MEER’ maar voor, dat is wat ik je beloof.

Achtergrond 

  • 25 jaar ondernemer

  • achtergrond in reclame,  marketing

  • gecertificeerd business coach 

  • gecertificeerd Master Instructor Integrated Energy Therapy ®,

  • basic, intermediate, advanced practitioner

Waar vliegt mijn hart van in de fik?

  • jou energie geven en in je kracht zetten

  • samen mogelijkheden ontdekken die bij jou passen 

  • je uitdagen, je triggeren,

  • je helpen jouw ware bestemming te vinden