top of page

Samen vinden we het pad van jouw ware

bestemming

_BYM7780_web.jpg
Welkom!
Super dat je op mijn website bent beland. Dat is niet voor niks. Je bent op zoek. Naar hulp. Naar nieuwe energie. Nieuwe inzichten. Naar doorbraken.
 
Je wilt stappen zetten. In jouw leven, je relatie, je werk, of misschien wel met je bedrijf. Je wilt in elk geval verandering. Wat het ook is dat je hier brengt, die eerste stap heb je nu al gezet. En ik wandel graag een stukje met jou mee.
Het is mijn kracht om jou in je kracht te zetten
 

Ware verandering ontstaat van binnen uit. Vanuit het hart. Vanuit de ziel. Met nieuwe inzichten en doorbraken. Met helderheid over jouw persoonlijke of zakelijke purpose, missie en visie. Door de combinatie van transformatie coaching, IET® (engelen)healing, teachings, kennisoverdracht over de werking van het brein, business tools én jouw eigen commitment werken we aan een versie van jezelf of jouw bedrijf waar je weer blij van wordt.
Vind jouw pad
 

Wat is de weg die jij of je bedrijf mag gaan? Sta je op een kruispunt in je leven en wil je liefdevolle, maar nuchtere begeleiding hierbij? Samen vinden we de bestemming.
Hoe dat voor mij heeft gewerkt
 
Na 20 jaar hard gewerkt te hebben als zzp'er in de marketing en communicatie kreeg ik in 2013, na een burn-out, een enorm inzicht. Dat het allemaal bij onszelf begint. Dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw energiemanagement, jouw reis in dit leven en jouw geluk. En daarmee begon de reis naar mijn eigen ware bestemming.
Elke training bracht me dichter bij mezelf

 

Door de vele trainingen over persoonlijke ontwikkeling,  coaching, lezingen, energiemanagement, healingopleiding, trainingsprogramma's over de werking van het brein en de universele wetten van de natuur, groeide mijn bewustzijn en en kwam ik dichter en dichter bij mijn eigen kern. 

Ik leerde hoe belangrijk het is je mentale, emotionele en fysieke staat van zijn in harmonie met elkaar te brengen. Ik leerde te kiezen voor mezelf, op persoonlijk en zakelijk vlak. Ik trainde en train mezelf dagelijks in energiemanagement, bewustzijn en een sterke mind.

 

Ik transformeerde van een vrouw met keurig opgebouwd imago en een vrij harde buitenkant naar een persoon die helemaal zichzelf mag zijn van haarzelf, die oordeelloos door het leven gaat en in dienst staat van anderen om hen te helpen bij hun transformatie. Vanuit zachtheid, warmte en oprechte betrokkenheid. 

faye-cornish-Uq3gTiPlqRo-unsplash.jpg
skyline.jpg
Mijn ware bestemming werd duidelijk 

Ik leerde wat mijn bestemming in het leven is; dienstbaar zijn in het leven van anderen om hen te laten groeien. Of dat nou zakelijk of persoonlijk is. En daarmee viel alles op z'n plek voor mij. Ik werd bewuster.  De pieken en dalen in de energie verdwenen. Mijn fysieke klachten werden minder. Ik ging meer en meer doen wat het dichst bij mijn purpose lag. En vanuit daar ontwikkelde ik een 'hartsweten' wat als een kompas mij steeds weer de weg wijst. 

 

Gedreven door dit 'hartsweten' onderneem en leef ik inmiddels. Niet vanuit het hoofd, maar vanuit het hart. En help ik anderen met of zonder eigen bedrijf daar ook bij. 

Omdat ik wéét: als je doet wat je hart je vertelt ontvouwt de route zich en wordt je bestemming duidelijk. 

Ik voel me heerlijk en vrij!
 
Mijn pad is helemaal duidelijk geworden. Ik doe nog steeds interim klussen, ik word nog altijd gevraagd voor het begeleiden van bedrijven om inzicht te geven in purpose, missie en visie. Ik begeleid mensen d.m.v. coaching en healing. Er is een Jaaropleiding ontwikkeld (Inner Healing & Awarness Jaaropleiding). Ik ga regelmatig naar het buitenland waar ik transformerende retreats begeleid en er is een prachtige werkplek neergezet in de vorm van een holistisch centrum.  Voor mij is dat vrijheid; eigen keuzes maken en doen wat goed voor mij is die passen bij mijn purpose.

Wil jij dat ook ervaren, die vrijheid? Neem contact op met me en dan onderzoeken we samen welke route voor jou of jouw bedrijf het beste is. Dompel je onder in alles wat er voor je mogelijk is, het leven is één grote reis. 

 
Alles is mogelijk!

Alle verandering start bij jezelf. Dat vraagt iets van je. Namelijk het commitment aan jezelf om er voor te gaan. Voor jouw bestemming, voor jouw reis en voor jouw vrijheid.  Als je bereid bent stappen te zetten, blokkades te doorbreken, te vertrouwen en je daarbij te laten begeleiden, hoe spannend soms ook, dan is werkelijk alles mogelijk. Zet overal maar het woord ‘MEER’ maar voor, dat is wat ik je beloof.

Achtergrond 

 • 25 jaar ondernemer

 • achtergrond in reclame en marketing & business ontwikkeling

 • communicatieadviseur

 • gecertificeerd business coach 

 • gecertificeerd Master Instructor Integrated Energy Therapy ®,

 • IET ® basic, intermediate, advanced practitioner

 • eigenaar Just You Plek voor Jezelf - Holistisch Centrum 

 • begeleiding transformerende retreats op Ibiza

 • studeert aan Proctor & Callanger Institute America

Waar vliegt mijn hart van in de fik?

 • jou energie geven

 • jouw spiegel zijn en

 • jou in je ware kracht zetten

 • samen mogelijkheden ontdekken die bij jou of jouw bedrijf passen 

 • je uitdagen, je triggeren,

 • samen jouw blokkades ontdekken en transformeren naar kansen een mogelijkheden

 • jouw purpose, missie en visie te ontrafelen

 • jou helpen jouw ware bestemming te vinden

 • jou laten ervaren wat vrijheid is

bottom of page